Au câștigat după 10 meciuri: “Am lăsat totul pe parchet”

Kresimir Basic a debutat cu dreptul în Liga Națională. Baschetbaliștii au obținut primul succes al sezonului cu antrenorul croat la timonă.


11 meciuri le-au trebuit gorjenilor ca să își treacă în cont victoria. CSM Târgu Jiu s-a impus în partida cu CSM Miercurea Ciuc, scor 67-63. Rezultatul este unul normal, dacă ne gândim că oaspeții nu au condus niciodată, iar alb-albaștrii au avut și 15 puncte avans. Cel mai bun jucător de pe parchet a fost Shamiel Stevenson. Cu 29 la eficiență, acesta a terminat meciul în double-double: 26 de puncte și 10 recuperări.
Porter Troupe a contribuit cu 13 puncte, Xavier Cannefax cu 10 și Octavian Ilie cu 9.


“Trebuie să-mi felicit jucătorii pentru lupta mentală pe care au dus-o pe parchet. Nu este ușor să vii după 0-10 și să arați că ești mai bun decât o arată clasamentul. Le mulțumesc suporterilor care au fost în număr mare la sală. Este un plus, și un lucru de care avem nevoie. Jocul nostru defensiv a arătat destul de bine în prima repriză, dar trebuie să reglăm și multe lucruri care nu sunt normale”, a declarat antrenorul croat după meci.


“Venirea lui Kresimir Basic este un plus. A creat un sistem prin care jucăm mai bine împreună. Am lăsat totul pe parchet, am fost concentrați pe tot parcursul jocului. Este o victorie importantă, care a ridicat moralul echipei”, a adăugat MVP-ul partidei, Shamiel Stevenson.


Următorul joc al gorjenilor are loc duminică, de la ora 17.00, la Târgu Mureș.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *