Ultima ora: Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” intră în reabilitare

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat, astăzi, demararea lucrările de reabilitare și consolidare a celor două corpuri de clădire ale Școlii Gimnaziale „Gheorghe Tătărăscu”. „Unitatea de învățământ intră în reabilitare în curând. Am semnat, alături de doamna director Valeria Vîlceanu și consilierul local Ion Slivilescu, și al doilea contract ce prevede finanțarea prin PNRR pentru creșterea performanței energetice la acest obiectiv. Aici avem două corpuri de clădire ce urmează a fi reabilitate, valoarea totală a investiției fiind de aproape un milion de euro, bani prevăzuți de cele două contracte deja semnate.
Ca și în cazul celorlalte unități de învățământ ce urmează a fi reabilitate prin PNRR, lucrările constau în izolarea termică a spațiilor, schimbarea tâmplăriei, înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele eficiente energetic de tip led, instalarea unor sisteme de monitorizare și control pentru sistemul de încălzire, instalarea de panouri fotovoltaice, instalarea sistemelor de ventilare cu recuperare de căldură și reabilitarea, în întregime, a sistemelor de încălzire ale celor două școli”, a declarat edilul pe pagina sa de Facebook.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *