Ultima ora: Patru tineri din Vâlcea, reținuți pentru viol

Poliţiştii din Vâlcea au reţinut patru tineri cu vârste între 17 şi 24 de ani, acuzaţi că în luna decembrie au violat o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Roești.
„În această dimineață, polițiștii orașului Horezu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au efectuat 4 percheziții domiciliare, într-un dosar penal care vizează comiterea infracțiunii de viol. Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 17/18.12.2022, cei 4 tineri în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre aceștia, prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 19 ani, din comuna Roești, județul Vâlcea. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, din care 2 pe raza orașului Horezu și 2 pe raza orașului Berbești din județul Vâlcea, au fost descoperite și ridicate mijloace de probă ce au legatură cu fapta cercetată. În baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii acestora, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați magistraților cu propuneri legale”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Vâlcea.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *