Ultima ora: Lucrările la noua Clinica de Radioterapie și Imagistică, pe ultima sută de metri

Lucrările la Clinica de Radioterapie și Imagistică, din județul Vâlcea, se apropie de final. În luna ianuarie, se va face recepția lucrării.
„Investitorul și constructorul ne-au dat asigurări că lucrările sunt în grafic, astfel încât această unitate medicală, una de maximă necesitate, să fie funcțională în cel mai scurt timp. Chiar m-am bucurat că a venit acest investitor, care să concesioneze terenul pus la dispoziție de CJ Vâlcea și să realizeze, în condițiile legii, această clinică la Râmnicu Vâlcea, care va fi una dintre cele mai moderne din România. De asemenea, încercăm să identificăm un teren pentru a construi, în imediata apropiere a noii clinici, un restaurant, dar și spații de cazare de tip hotelier. Voi reveni cu detalii despre acest obiectiv extrem de important care, odată finalizat, va oferi servicii medicale, la standarde înalte, pacienților oncologici”, a transmis președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *