Oferă și primește cadouri în pragul sărbătorilor de iarnă!

A venit rândul cercetașilor gorjeni să împartă daruri pe oriunde se duc. Este vorba despre micii cercetasi si liderii lor de la Unitatea General Ioan Dragalina din cadrul Asociației Cercetașilor Tradiționali din România care au dus daruri copiilor de la școala din Godinești.


Emotii, zâmbete, poezii, cântece și colinde au răsunat în sala de clasă unde, lângă tradiționalul brad și amintirile acestei zile vor rămâne toată viața în sufletul de copil. Cercetașii mereu fac fapte bune, mereu sunt prezenți acolo unde datoria și țara o cere.

Este perioada cadoruilor în care trebuie să și oferi ca să primești și, de la micii cercetași vom păși spre un alt cadru deosebit care atrage tot mai mulți copii de la o zi la alta. Este vorba de micii samurai din Târgu Jiu, unde pentru aceștia, voluntariatul este una din laturile prezente în viața lor. Au depus un jurământ sfânt și nu abdică de la el. Pentru că au fost cuminți, s-au antrenat zi de zi și au câștigat la competițiile din țară o mulțime de medalii si trofee în acest an, micii samurai din familia SENTOKI au primit daruri de la Moș Crăciun.


Mentorul lor, SENSEI DANIEL SORESCU, alături de SENPAI IONUȚ POPESCU le asigură un viitor disciplinat, înzestrându-i cu tehnici de apărare dar și multă, multă empatie.
E o familie plină de curaj, de loialitate, de iubire față de semeni, un grup care practică un sport fairplay pentru toate vârstele și pentru o societate care se vrea mai bună.


Crăciunul este și despre A DĂRUI și A PRIMI!
Dăruim celor dragi, împachetăm frumos și migălos fiecare cadou ”gata de pus sub brad”. Iar, ce-i mai frumos parcă este dăruirea zâmbetelor, a afecțiunii și iubirii între noi. Dăruim, ne dăruim celor din jur! În ultimul timp, am auzit tot mai mulți care, în această perioadă, dăruiesc și celor ce sunt lipsiți de speranța vreunui dar.

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *