Vlaicu: ”S-au grăbit când au schimbat numele Stadionului Municipal din Târgu Jiu”

”S-au grăbit când au schimbat numele Stadionului Municipal din Târgu Jiu”. Este declarația lui Marius Vlaicu care spune că, faptul că arena va fi denumită după campioana olimpică de la atletism: Constantina Diță, nu este hotârârea potrivită și nu trebuia să fie schimbat numele stadionului.


Social-democratul Marius Vlaicu spune că dacă ar fi fost în locul campioanei, nu ar fi acceptat propunerea făcută de primarul Marcel Romanescu.

Marius Vlaicu, președintele Asociației Județene de Baschet Gorj

De asemenea, acesta spune că, potrivit ar fi fost să nu se schimbe numele Stadionului Municipal din Târgu Jiu, arena continuând să poarte numele pandurului Tudor Vladimirescu.

Marius Vlaicu, președintele Asociației Județene de Baschet Gorj


Sau, dacă chiar se dorea o schimbare de nume, Marius Vlaicu a declarat că și alți sportivi din Gorj meritau să fie nominalizați.

Marius Vlaicu, președintele Asociației Județene de Baschet Gorj


Originară din comuna gorjeană Turburea, Constantina Diță a devenit, în 2008, campioană olimpică, la Beijing, în proba de maraton. În acest an, în cadrul festivalului Strad`Art a apărut, în Piața Prefecturii, o pictură murală cu chipul fostei atlete.

Casiana Hîncu

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *