Ultima ora: „Spiridușii lui Moș Crăciun” au ajuns la Câlnic

Bucurie mare în rândul copiilor de la Școala Gimnazială Câlnic. Asociația „Opportunity Club”, ajutorul de nădejde al lui Moș Crăciun, a adus cadouri pentru toți micuții din unitatea de învățământ. Asociația Opportunity Club a desfășurat o nouă ediție a proiectului „Spiridușii lui Moș Crăciun”, în cadrul căruia s-au strâns sute de scrisori unde copii și-au făcut cunoscute dorințele. Acestea au fost postate pe pagina de Facebook a asociației, iar oamenii și-au rezervat o scrisoare și, în acest fel, au devenit unul dintre spiridușii Moșului. Grație acestui proiect, 172 de copii din comuna Câlnic au primit cadourile mult visate. La împlinirea dorințelor celor mici au contribuit și cadrele didactice.

“Elevii au luat condeiul în mână și au redactat scrisori pentru a-și face cunoscute dorințele care le-au fost îndeplinite. Ne-am dorit să participăm la această activitate deoarece știm cu toții că în viața unui dascăl cel mai de preț lucru este să le oferim câte o bucurie sufletelor inocente cu care lucrăm”, a transmis directorului Școlii Gimnaziale Câlnic, Florentina Stoenoiu.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *