Meniu de sărbătoare pentru bolnavii din spitalul din Târgu Jiu, de Crăciun şi Revelion

Reprezentanţii unităţii medicale din Târgu Jiu încearcă să aducă un strop de fericire în sufletele bolnavilor care îşi vor petrece sărbătorile de iarnă pe un pat de spital. Prin urmare, la fel ca în anii precedenţi, pacienţii vor fi serviţi cu mâncare tradiţională, precum cozonaci, friptură, ciorbă și sarmale.

Meniurile vor fi adaptate în funcție de afecțiunile pacientului, dar cei care nu au nicio interdicție în ceea ce privește mâncarea se vor putea bucura de o masă specială atât de Crăciun, cât și de Revelion.

“De sărbători, bolnavii care rămân internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu vor avea parte de un meniu de sărbătoare, din care nu lipsesc sarmalele, friptura și cozonacul. De Crăciun, meniul va conține ciorbă de legume cu aripi de pui, ciorbă de perișoare, friptura de piept de pui cu piure de cartofi, sarmale, friptură de pui cu orez, friptură de vită cu orez și legume, friptură de pui cu cartofi ungurești sau cu sote de fasole verde, portocale, cozonac – în funcție de regimul stabilit de medicul curant.
De Revelion, pacienții care vor fi internați vor consuma, în funcție de dieta recomandată de medic, ciorbe de legume și carne de pui, sarmale, pulpă de vită sote cu mâncare de fasole verde sau cu pilaf de orez, friptură de pui cu cartofi natur, friptură de vită cu pilaf de orez, portocale și cozonac. În funcție de dieta recomandată de medicul currant, pacienții pot beneficia și de un supliment zilnic. Majoritatea pacienților beneficiază de hrană în valoare de 22 lei pe ziua de spitalizare, sumă care acoperă cele 3 mese”
, au transmis reprezentații SJU Târgu Jiu.


Aura Pîrvuleț

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *