Dotări noi la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

Consiliul Județean Gorj va dota Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu cu o nouă serie de echipamente și aparatură medicală în valoare totală de peste 1,7 milioane de lei.


Astfel, până la finalul acestei lunii, vor fi repartizate echipamente medicale a căror valoare însumată se ridică la circa 1,2 milioane lei fără TVA, printre care un sistem complet pentru neurochirurgia coloanei lombare, o masă operații ginecologie și un unit dentar. Totodată, la începutul anului viitor, respectiv în lunile ianuarie și februarie, vor fi puse la dispoziția unității spitalicești alte două echipamente medicale necesare intervențiilor chirurgicale precum și investigațiilor de laborator, în valoare de aproximativ 470.000 de lei fără TVA. Achiziția aparaturii și sistemelor medicale s-a realizat cu fonduri alocate din bugetul propriu al județului Gorj, venind astfel în completarea proiectelor finanțate din fonduri externe și derulate de autoritatea județeană pentru dotarea spitalului din Târgu Jiu.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *