Transport pentru personalul de la unitatea de mentenanță a CEO

Personalul care execută servicii de mentetanță la Complexul Energetic Rovinari va beneficia de servicii de transport. Compania energetică va închiria autovehicule de transport mixt.
Acestea vor fi prevăzute și cu deservenți. Vor asigura transportul angajaților, cât și al materialelor folosite în activitățile de mentetanță și reparații a utilajelor.


Potrivit CEO, tehnologia de lucru în flux continuu în cadrul exploatărilor la zi presupune deplasarea personalului muncitor, a formaţiilor specializate, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale la utilajele conducătoare din cadrul fluxului tehnologic şi alte puncte de lucru din perimetrul minier.


Transportul cu autovehiculele solicitate presupune transportul personalului, a sculelor necesare intervenţiilor, la punctele de lucru zilnic desfăşurat la 1-3 schimburi în cadrul programului de lucru zilnic de 5-7 zile pe săptămână.

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *