Gorun mai vrea două transferuri pentru play-off

Formația UCB Târgu Jiu s-a calificat în play-off-ul pentru Liga Zimbrilor. Duelurile din faza superioară a Diviziei A vor debuta în luna februarie.


Echipa antrenată de Adrian Gorun a reușit șapte succese și cinci înfrângeri în sezonul regular și așteaptă acum să dea piept cu cele mai puternice trupe din liga secundă. Este vorba despre CSM Alexandria, CSM Reșița, CS Medgidia, CSM Sighișoara, CS Politehnica Iași, CSU Galați și CS Universitatea Cluj Napoca. Primele două clasate vor promova direct în Liga Zimbrilor, iar ocupantele locurilor 3 și 4 vor merge la baraj. Antrenorul principal de la UCB a declarat că această calificare este o performanță notabilă, mai ales că echipa este formată din mulți tineri și jucători localnici.

Adrian Gorun, antrenor UCB Târgu Jiu

Pentru o clasare în primele cinci formații, Gorun a declarat că mai are nevoie de cel puțin doi jucători la nivel de inter. Ambii ar putea fi gorjeni.

Adrian Gorun, antrenor UCB Târgu Jiu


Play-off-ul de promovare se va disputa în perioada 5 februarie – 7 mai.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *