Anul 2022, un an prosper pentru Novaci

Anul 2022 a fost un an prosper pentru Novaci. Majoritatea investițiilor propuse încă de la începutul anului au fost finalizate cu success, iar primarul Leuștean este mulțumit de acest lucru.

Dumitru Leuștean spune că ultima investiție care a fost inaugurată pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, a fost Parcul Gheorghe Tătărescu, situat la ieșirea din orașul Novaci spre Rânca. Acest parc a fost amenajat în jurul monumentului recent reabilitat. Gheorghe Tătărescu este considerat ctitorul vechiului Drum al Regelui, astăzi, Transalpina.

Dumitru Leuștean, primar Novaci

Un alt proiect important pe care Dumitru Leuștean îl are în plan, vizează inaugurarea unui alt parc aflat în zona centrală a orașului. Acest parc va purta numele novăceanului Dumitru Brezulescu care a fost una dintre personalitățile Gorjului. Acesta, prin activitatea sa a schimbat destinele a mii de persoane. Brezulescu era caracterizat de Nicolae Iorga drept „iubitor de ţară şi de ţărani“.

Dumitru Leuștean, primar Novaci

Casiana Hîncu

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *