Ultima ora: FOTO/ Cum vor arăta viitoarele pasaje din municipiul Târgu Jiu

Proiectele pentru cele trei pasaje ce vor fi realizate în municipiul Târgu Jiu, pe Bulevardul Unirii, sunt aproape finalizate. Reprezentanții municipalității au publicat imagini cu viitoarea investiție.
“Avem detalii din proiectele pentru cele trei pasaje de pe Bulevardul Unirii. Firma Metroul se apropie de finalizarea acestor proiecte care vor fi prezentate în detaliu la începutul anului viitor. Cele trei pasaje vor fi amenajate în intersecțiile de la Piața Centrală (3185 mp cu 4 căi de acces), Parângul (1110 mp cu 3 căi de acces) și din zona Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” (1405 mp cu 4 căi de acces). Toate vor fi dotate cu lift, spații socioculturale (librărie, cafenele), spații comerciale și de presă, iar în centrul fiecărui pasaj va fi construit un luminator, spațiul de sub el fiind destinat evenimentelor culturale sau comerciale. Sunt proiecte cu finanțare europeană ce vor fi implementate la Târgu Jiu și care vor contribui la fluidizarea traficului rutier”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *