Ultima ora: Salvatorii montani din Gorj, la Paris

Prima ediție a Congresului Mondial al Salvatorilor cu Drone se desfășoară, în aceste zile, la Paris. Reprezentanți ai asociațiilor de salvare din peste 60 de țări sunt prezenți la acest eveniment pentru a lua contact cu ultimele studii și cercetări în acest nou domeniu al salvării. Delegația Salvamont România este alcătuită din reprezentanți ai serviciilor Salvamont din Gorj, Brașov, Harghita și Prahova. Prezentarea „Dronele – noi perspective în salvarea montană” este realizată și va fi susținută de către președintele Salvamont România, Sabin Cornoiu.

Sabin Cornoiu, președinte Salvamont România

https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2022/12/vox-cornoiu-1.mp3

Totodată, congresul reprezintă o oportunitate pentru salvamontiștii români de a realiza schimburi de informații și experiență, realizându-se astfel un sistem cât mai performant de salvare, care, pe lângă reușita intervenției, să ofere siguranță maximă atât pentru victimă, cât și pentru salvator.

Sabin Cornoiu, președinte Salvamont România
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2022/12/vox-cornoiu-2-PING.mp3

Salvamont România este singura structura de salvare din România membră cu drepturi depline în cele trei mari organizații de salvare: Comitetul Internațional de Salvare montană, Federația Internațională a Patrulelor de Schi și Organizația Internațională a salvatorilor cu drone.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *