Campionat excelent pentru pugiliștii gorjeni (video)

Rezultate foarte bune pentru sportivii din Gorj la Campionatul Național de Box pentru Seniori și Tineret, desfășurat în acest an la Bălești.


Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a reușit să se claseze pe prima poziție, după ce pugiliștii săi au luat șase medalii. La tineret, boxerii antrenați de Doru Neamțu și Ionuț Neamțu au câștigat trei medalii de aur și una de argint. Pe prima treaptă a podiumului au urcat Antonio Bucur (48 de kilograme), Saly Palapuic (54 de kilograme), sportiv legitimat și la Internațional Bălești, și Angelo Teodosescu (80 de kilograme). De asemenea, Doru Bobu (86 de kilograme) a luat argintul. Seniorii de la club au obținut alte două locuri doi. Este vorba despre Radu Rădulică la categoria 63,5 kg și Ciprian Pobirici, la categoria 67 kg.


La seniori, cea mai bună performanță din partea unui sportiv gorjean i-a aparținut lui Andrei Musteț. Legitimat la Jiul Rovinari, Musteț a fost cel mai bun boxer la categoria 67 de kilograme. Andrei s-a încununat campion național, după ce în luna noiembrie triumfase și în Cupa României. Alți doi sportivi de la Rovinari au obținut medaliile de bronz. Este vorba despre Ionuț Dumitrachi (57 de kilograme) și Ioan Deaconu (75 de kilograme). Toți sunt pregătiți de Marius Nicu. Competiția din Gorj s-a desfășurat în perioada 5-10 decembrie, iar finalele s-au putut vedea pe Accent TV Oltenia.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *