Ultima ora: Dolj: Tineri prinși drogați la volan

Polițiștii doljeni au prins ieri, în cadrul unei acțiuni ”Blitz”, doi tineri drogați la volan. În primul caz este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din Craiova. Acesta a fost depistat pe strada Calea Severinului, din municipiu. Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cannabis.
În cel de-al doilea caz este vorba despre un tânăr de 18 ani, tot din Craiova. El a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Racoțeanu, din orașul Filiași. Acesta a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină. Cei doi șoferi au fost conduși la unități medicale unde le-au fost recoltate mostre biologice. În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *