Ultima ora: Ziua Națională a României, marcată și la Vâlcea

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită și în județul Vâlcea. Sute de vâlceni au participat la eveniment. Autorităţile au depus coroane şi au susţinut discursuri special pregătite pentru această sărbătoare.
„Ziua Națională a României este o stare de spirit, un moment în care ne aducem aminte și le mulțumim pios eroilor noștri, care de-a lungul veacurilor au știut sa facă fapte bune, fapte de vitejie pentru ca noi, românii, să trăim uniți în această țară frumoasă. Noi, vâlcenii, avem oarecum și un privilegiu, acela de a trăi la o intensitate și mai mare această zi, pentru că noi, vâlcenii, am dat țării IMNUL NAȚIONAL, dar și DRAPELUL NAȚIONAL! În această zi mare pentru toți românii, Îl rog pe Bunul Dumnezeu să îi țină sănătoşi pe toți vâlcenii, iar sărbătorile de iarnă să le petreacă în pace și liniște, alături de cei dragi! LA MULȚI ANI, România! LA MULȚI ANI, dragi vâlceni, oriunde v-ați afla!”, a transmis președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *