Ultima ora: O minivacanță sigură pentru gorjeni

Salvatorii gorjeni se vor afla în misiune, în aceste zile, pe perioada minivacanței de 1 Decembrie, pentru ca totul să se desfășoare în deplină siguranță. La sediul Instituției Prefectului a avut loc, ieri, o conferință de presă în care au fost anunțate măsurile întreprinse cu această ocazie. Așadar, în fiecare zi, vor fi în teren aproximativ 200 de polițiști care vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier.

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2022/11/vox-popescu.mp3

Și jandarmii vor acționa pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică la activitățile care vor marca Ziua Națională a României. Tot pe 1 decembrie, aceștia vor organiza la Stadionul Municipal o expoziție cu tehnica din dotare.

Alexandru Cocolea, reprezentant Jandarmeria Gorj
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2022/11/vox-cocolea-1.mp3

Pompierii vor fi și ei zilnic la datorie pentru asigurarea misiunilor operative, la solicitările primite din partea cetățenilor. Salvatorii au venit și cu sfaturi pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite care pot avea consecinţe grave.

Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2022/11/vox-chisim.mp3

Mai mult decât atât, în vacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, vor fi prezenți și specialiștii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj.

Laurențiu Șoșoi, directorul CPECA Gorj
https://radioaccent.ro/wp-content/uploads/2022/11/vox-sosoi-PING.mp3

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *