Se naște un nou parc în Târgu Jiu, în Debarcader, pe digul pe unde trecea mocănița

Târgujienii vor avea la dispoziție un nou parc, în care își vor putea petrece timpul liber. În Debarcader, pe o suprafață de aproape un hectar, va fi amenajat un spațiu verde cu alei, mobilier urban și toalete. De asemenea, va fi prevăzută și o mică parcare.


Proiectul va fi realizat cu fonduri de la bugetul local. Tot în zonă, va fi reabilitat și parcul existent.


“Cartierul Debarcader va avea un nou parc cu alei, mobilier modern, toalete și locuri de parcare, pe o suprafață totală de peste 8000 metri pătrați. Este vorba despre digul pe care trecea calea ferată destinată mocăniței. Este un proiect finanțat de la bugetul local și a cărui implementare va începe în perioada următoare. Urmează să intervenim pentru reabilitarea Parcului Debarcader, extinderea locului de joacă, reabilitarea și înfrumusețarea zonei verzi din spatele blocurilor ce se învecinează cu statuia Ecaterinei Teodoroiu. Este o zonă în care s-a investit mult în obiective pe care noi le-am considerat prioritare”, a transmis edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina sa de Facebook.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *