Florin Stîngă anunță plecări de la Viitorul

Viitorul Târgu Jiu a fost umilită pe teren propriu de Unirea Slobozia. Oaspeții s-au impus cu 4-0, după o partidă în care gorjenii au arătat limitați și neputincioși.


Ca suferința să fie și mai adâncă, trei din cele patru goluri au fost marcate de foști jucători ai gazdelor, iar portrarul Krupenschi și-a trecut în cont o gafă mare în minutul 67, când a scăpat în plasă o centrare a lui Boțogan. Celelalte reușite ale meciului au purtat semnătura lui Ciprian Rus și Vlad Prejmeran, ultimul cu o dublă.


Se va lăsa cu plecări de la Viitorul, a declarat antrenorul Florin Stîngă. Nu se știe însă cine va părăsi corabia: el sau unii jucători.

Florin Stîngă, antrenor Viitorul Târgu Jiu

A fost a noua înfrângere din acest campionat pentru Viitorul, care are și cinci meciuri câștigate. Liga 2 se reia pe 26 noiembrie. Dacă va rămâne la Târgu Jiu, Stîngă speră să regleze anumite lucruri în această pauză competițională.

Florin Stîngă, antrenor Viitorul Târgu Jiu


Viitorul este pe locul 14 în liga secundă.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *