Ultima ora: Sfârşit tragic pentru un vâlcean! A murit strivit de un palet cu panouri fotovoltaice

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Vâlcea. Acesta a decedat după ce a fost prins sub un palet cu panouri fotovoltaice. Totul s-a petrecut la o societate comercială de pe strada Ştrandului, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
Bărbatul se afla în supravegherea manipulării a unor paleți, cu ajutorul unui motostivuitor, moment în care, doi paleți au intrat în balans și au căzut peste el. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță. La sosirea medicilor, victima era scoasă de sub paleți, însă se afla în stop cardio-respirator. Bărbatului i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Persoana decedată avea 62 de ani. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *