Weber și Rujan i-au răspuns lui Lădaru! Ce spune Romanescu despre posibila bătălie electorală

Conducerea PSD i-a răspuns consilierului local Eduard Lădaru, după ce acesta i-a acuzat pe liderii din Târgu Jiu și Gorj ca au un “blat” cu actualul primar, Marcel Romanescu. Lădaru a declarat că proiectele sale nu sunt promovate în cadrul formațiunii politice, iar organizația municipală nu permite o competiție internă pentru desemnarea candidatului la viitoarele algeri locale.


Eduard Lădaru se simte pregătit să candideze la funcția de primar din partea PSD, dar a sugerat că șefii formațiunii politice nu vor să-i pună lui Marcel Romanescu un contracandidat puternic. În replică, președintele de la organizația județeană, Mihai Weber, a declarat că Lădaru poate informa cetățenii, oricând, despre proiectele sale. Pe de altă parte, deputatul este deranjat că Ladaru nu și-a strigat nemulțumirea în interiorul partidului.

Mihai Weber, președinte PSD Gorj


Președintele PSD Târgu Jiu, Cristinel Rujan, a exclus din start “blatul” la care face referire Eduard Lădaru. Rujan a spus că, până acum, cinci membri PSD și-au exprimat dorința pentru a fi sondați în vederea alegerilor locale. Studiul va fi realizat după sărbătorile de iarnă.

Cristinel Rujan, președinte PSD Târgu Jiu


Vestea că Eduard Lădaru ar putea fi contracandidatul său din partea PSD l-a făcut să zâmbească pe actualul edil, Marcel Romanescu. Deși nu crede în această variantă, primarul PNL spune că și-ar dori o bătălie electorală cu Lădaru.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu


Viitoarele alegeri locale au loc în 2024.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *