Găman speră să ducă Gilortul în play-off: Ar fi o performanță mare

Gilortul Târgu Cărbunești se menține pe locurile de play-off în Seria 7. Trupa gorjeană a învins-o în această rundă pe Aurul Brad și are patru puncte avans față de locul cinci.


Meciul de pe terenul codașei nu a fost lipsit de emoții. Gorjenii au punctat primii, profitând de autogolul lui Robert Stoicoiu din minutul 18. Gazdele au revenit în meci după un penalty contestat de vizitatori și transformat de Iulian Tecsi (50) în startul reprizei secunde. Ionuț Gîlcescu (74) a reușit golul victoriei cu un sfert de oră înainte de expirarea timpului regulamentar. Fotbalistul Gilortului a punctat după un corner. Ambele echipe au lovit bara în minutele de final.
Antrenorul Mario Găman a declarat că victoria este una extrem de importantă.

Mario Găman, antrenor Gilortul Târgu Cărbunești

Găman vrea să termine sezonul regular în primele patru locuri și spune că o calificare în play-off ar fi o performanță importantă pentru orașul Târgu Cărbunești.


Mario Găman, antrenor Gilortul Târgu Cărbunești


Partida cu Retezatul Hațeg are loc pe 11 noiembrie, de la ora 14.00.

Armata Aurul Brad – Gilortul 1-2 (0-1)
Aurul: Raț – Leucian (77′ Pașca), Stoicoiu (71′ Demian), Cristian, Trășcan – R. Filipaș (46′ Achim), Miclean, Leaha, Bostan – Tecsi (cpt 70′ Dărăban), Tuhuț. Rezerve neutilizate: Ilea – Pricop, Dumitraș, Talpaș, Bogdan. Antrenor: Ioan Petcu.
Gilortul: Oprița – Croitoru, Gheorghe, Marina, Dogaru – Oprișa (cpt), Dănăricu (87′ Boboc), Ciutică – Săulescu (87′ Avrămescu), Gîlcescu, Bucur (79′ Bărănescu). Rezerve: Iuțalîm – Istudor, Căldăraru, Pobirci, Lazăr, Cornicioiu. Antrenor: Mario Găman.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *