Ultima ora: O nouă creșă în Târgu Jiu

O nouă creșă va fi construită în municipiul Târgu Jiu. Aceasta va fi ridicată în cartierul Narciselor și va asigura servicii pentru 11 grupe de copii, cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani. Investiția va fi realizată cu fonduri europene.

“Avem asigurată finanțarea pentru încă o creșă de mari dimensiuni, de data aceasta în zona de Est a municipiului, în această perioadă urmând pregătirea licitației. Este vorba de un proiect depus la CNI, pentru finanțarea căruia a fost deja emis ordinul de ministru. Obiectivul va avea 11 grupe și se va construi în zona Narciselor, pe o suprafață ce a fost preluată de la fosta unitate militară. Punem la dispoziție un teren de 4500 mp, suprafața construită urmând să depășească 2400 mp, iar valoarea estimată a proiectului depășește 22 de milioane de lei. Cartierul Narciselor este în continuă transformare, aici dezvoltându-se o zonă rezidențială foarte frumoasă, cu un parc pe o suprafață de 12 hectare la care se lucrează deja, noua creșă, dar și blocurile de locuințe finanțate prin PNRR, a căror construcție va începe anul viitor”, a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Citeste tot articolul pe Read More 

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *