S-au finalizat lucrările la două parcări din Rovinari

S-au finalizat lucrările la două parcări din Rovinari. Primarul Robert Filip, a transmis că este vorba despre două parcări de reședință care reprezintă un real ajutor pentru locuitorii orașului.

Este vorba despre o parcare realizată de la zero la intersecția străzilor Muncii și Jiului, pe locul unei zone pietonale foarte extinse care nu mai dovedea utilitate. Din cele aproximativ de 20 de locuri de parcare rezultate, o parte au fost deja atribuite, urmând ca în scurt timp și restul să fie alocate cetățenilor din zonă.

”În privința celei de-a doua parcări, a fost vorba depre o extindere. Astfel, de la 20 de locuri de parcare câte erau disponibile în zona blocurilor F1-F3, s-a ajuns la 43 de locuri. Poate nu sunt suficiente aceste noi locuri de parcare, dar cu siguranță mai acoperim din deficit, care de la o perioadă la alta a fost tot mai mic. Ambele investiții s-au făcut cu bani de la bugetul local.
La o analiză simplă, putem spune că, în acest moment, în orașul Rovinari avem aproximativ 1500 de locuri de parcare atribuite sau în curs de atribuire, iar la acestea se mai adaugă și cele aflate de-a lungul mai multor străzi, locuri care nu au fost încă marcate și numerotatate.
Mai trebuie spus că noi, ca autoritate, lucrăm în permanență la identificarea de noi oportunități, financiare și de locații, pentru realizarea de noi parcări”
, a transmis primarul Robert Filip.

Casiana Hîncu

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *