Pacient de la spitalul Dobrița, urmărit național

Zeci de polițiști și jandarmi din județul Gorj sunt în alertă pentru a-l găsi pe pacientul care a dispărut sâmbătă de la Sanatoriul Dobrița. Acesta are tuberculoză și era internat la acest spital pentru a se trata. Pentru că nu a fost încă găsit, bărbatul a fost dat în urmărire națională și căutat inclusiv cu drone.

Bărbatul dispărut are 40 de ani și este din comuna gorjeană Țânțăreni. Acesta a plecat sâmbătă din spitalul TBC, comuna Runcu, fără permisiunea medicilor. După ce incidentul a fost sesizat la poliție, oamenii legii au pornit în căutarea lui și au periat zona din jurul spitalului. Pentru a-l găsi mai repede, s-au alăturat acțiunii de căutare jandarmi montani, câini de urmă și voluntari. Până la momentul acesta, bărbatul e de negăsit și nici nu se cunosc motivele dispariției lui. După două zile de căutări eșuate, poliția l-a dat în urmărire la nivel național și este căutat cu dronele.


Semnalmente: înălțimea 1,72-1,75 metri, greutate 60-65 kg, constituție atletică, păr brunet, ten măsliniu.La momentul plecării, bărbatul purta un trening de culoare albastru închis, iar în picioare purta papuci de casă de culoare albastru.

Loredana Sava

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *