România, înecată în datorii! Împrumuturile continuă!

România este țara care se împrumută la cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană, iar costurile creditelor au ajuns la maximul ultimilor zece ani, conform unor date publicate de Banca Centrală Europeană. Într-un timp foarte scurt, au fost făcute împrumuturi de către guvernanții noștri de mai bine de 40 de miliarde de euro. Dan Ilie Morega este revoltat de această situație și spune că trebuie luate măsuri urgent.


Președintele IAIPP Gorj spune că aceste împrumuturi nu au ridicat nivelul de trai în România, ci, din contră, l-au scăzut. Niciun obiectiv important nu a fost realizat în România în ultimii trei ani pentru a fi justificate sumele împrumutate.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

De asemenea, acesta mai spune că doar guvernanții știu unde au ajuns banii. Dobânda foarte mare, nu face decât să doboare situația economică a României și să fie astfel, îngropată în datorii.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

România conduce în topul statelor din Europa care se împrumută la o dobândă mare. O rată a dobânzii mai ridicate înseamnă costuri mai mari pentru stat în momentul în care banii trebuie restituiți. 

Casiana Hîncu

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *