CSO Turceni se pregăteşte pentru duelul cu Phoenix Buziaş

Formaţia CSO Turceni a reușit dubla în Gorj. După ce au câştigat fără probleme Liga 4, elevii lui Viorel Cojocaru nu au avut emoţii nici în meciul decisiv cu Jiul Rovinari, din finala Cupei României. Campioana din acest sezon a trecut de trupa pregătită de Ion Liţoiu cu 3-0. Alexandru Mainerici, Sabin Lupu şi Daniel Unguru au punctat pentru învingători. În ciuda succesului categoric, principalul de la Turceni a declarat că nu a fost un meci ușor. Totuși, antrenorul a admis că are la dispoziție un nucleu de jucători foarte valoros.


,,A fost un meci destul de greu, pentru că am întâlnit o echipă omogenă, cu jucători experimentați, cu ștate vechi pe la ligile superioare, inslusiv Liga 1. Mă bucur că băieții mei au prins o formă mai bună decât adversarul și am reușit să câștigăm. Am jucători buni, de calitate și caracter. Mă bucur că antrenez asemenea jucători. La momentul respectiv cred, fără îndoială, că suntem cea mai bună echipă din județ”.


CSO Turceni va reprezenta Gorjul în Cupa României (faza naţională) şi va da baraj cu reprezentanta Timişului pentru pătrunderea în eşalonul terţ. Phoenix Buziaș este cea mai bună echipă din această zonă a Banatului. ,,Am merge cu drag în Liga 3, dar mai avem două meciuri de disputat. Întâlnim formația din Buziaș, o echipă destul de bună. Am vizionat câteva meciuri ale lor și am observat că, la fel, au jucătorii care au evoluat în primele trei ligi, jucători care au trecut și pe la Poli Timișoara. M-aș bucura ca și în ziua respectivă să prindem o formă mai bună decât adversarul. Nu spun că nu este greu, dar nu imposibil. Mergem acolo să jucăm și să ne apărăm șansele. Plecăm cu șanse egale, acesta este punctul meu de vedere. Dacă vom scoate un rezultat pozitiv, vom fi mai încrezători în retur”, a adăugat Cojocaru. Datele dublei sunt 18 și 25 iunie. Manșa a doua se joacă în Gorj.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *