Antrenor cu portarii la echipa de handbal!

CSM Târgu Jiu continuă să se întărească în vederea noului sezon competițional. După ce a anunțat primele patru transferuri ale verii, clubul gorjean a punctat și la nivel de staff.


Grigore Albici va fi noul antrenor cu portarii de la CSM Târgu Jiu. Fost jucător la echipele Pandurii Pinoasa și Energia, Gore Albici revine în orașul lui Brâncuși și va face din nou echipă cu Liviu Andrieș. Cei doi au colaborat pe banca tehnică în sezonul 2006 – 2007, la capătul căruia echipa din Târgu Jiu a participat în Cupa EHF.


“Mă încearcă sentimente foarte plăcute, am multe amintiri speciale de la Târgu Jiu. De aceea, simt că putem să continuăm povestea frumoasă a handbalului gorjean. Împreună cu toți portarii care vor face parte din lot sper să avem o contribuție importantă în atingerea obiectivelor propuse.Sezonul următor va fi unul dintre cele mai puternice, dacă nu chiar cel mai puternic! Am încredere în valoarea jucătoarelor de la Târgu Jiu, cu toate că va fi o misiune dificilă, fiind și primul sezon al echipei în Liga Florilor. Sper să o ducem la bun sfârșit prin profesionalism, dăruire, abnegație, spirit de echipă”, a declarat antrenorul pentru site-ul oficial al clubului.


Grigore Albici are, ca jucător, 3 titluri de campion național și 2 cupe ale României. A mai antrenat la SCM Craiova și la lotul național de tineret.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *