Transfer tare pentru CSM! Inter de națională, la Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu continuă transferurile pentru Liga Florilor. Gruparea gorjeană s-a înțeles cu interul croat Katarina Pavlovic.


Pavlovic joacă pentru naționala țării sale și a câștigat, recent, CUPA EHF European Cup cu Rocasa Gran Canaria (Spania) . A fost și cea mai bună marcatoare a competiției, cu 75 de goluri. Este vicecampioană a Croației cu HC Ivan Zelina și a jucat timp de șase ani în Germania. În vârstă de 27 de ani, interul dreapta a semnat un contract pe un sezon cu gruparea gorjeană.


“Am ales România pentru că este una dintre țările lider în lumea handbalului. Vreau să ofer tot suportul, toată experiența mea, disciplina și profesionalismul meu pentru această echipă. Am aflat că accederea în prima ligă a fost un vis devenit realitate la Târgu Jiu. Vreau să fac parte din acest vis, cu toate colegele mele de echipă și cu toți locuitorii orașului. Sunt foarte fericită să încep o nouă etapă”, a declarat jucătoarea pentru csmtargujiu.ro.


Katarina Pavlovic este al patrulea transfer al echipei în perspectiva noului sezon. CSM s-a mai înțeles cu Angela Cioca( Minaur Baia Mare), Ekaterina Dhzukeva (SCM Craiova) și Ana Ciolan(CSM Deva).

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *