O primărie plătește jumătate din încasări pe curent

Facturile uriase la energia electrica sunt o povara grea pentru primari. In comuna gorjeana Stejari, jumatate din suma colectata din taxe si impozite locale se duce doar pe curent. Cand trage linie, primarul nu mai ramane cu niciun ban pentru a face investitii.


Finanțările de la stat sunt mană cerească pentru primarii care nu au o altă soluție. Robert Păiuși, primarul din Stejari, așteaptă cu nerăbdare acești bani pentru a putea dezvolta comuna și a rezolva problemele oamenilor. Din cauza cheltuielilor mari pentru alimentarea cu apă a comunei, cetățenii vor avea și ei de suferit.

Robert Păiuși, primar comuna Stejari

Robert Păiuși este nemulțumit că nu are nicio șansă să facă investiții în localitate după ce achită toate facturile. Numai cheltuielile cu energia electrică se ridică la câteva sute de mii de lei pe an, ceea ce reprezintă jumătate din încasările la bugetul local.

Robert Păiuși, primar comuna Stejari

Comuna Stejari numără în jur de 3000 de locuitori.

Loredana Sava

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *