Găman şi-a desfiinţat jucătorii după eşecul cu Lupac: Trebuie să ne fie ruşine!

Echipa din Caraş Severin le-a provocat gorjenilor prima înfrângere stagională pe teren propriu, iar lipsa de atitudine a gazdelor a fost de neexplicat pentru tehnicianul pandurilor. Alb-albaştrii au jucat în inferioritate numerică din minutul 35, când Afrim a văzut al doilea cartonaş galben. Marcu a punctat în minutul 37, dar Bebeto a egalat dintr-un penalty la finalul reprizei. Într-un meci în care au lovit de trei ori bara, oaspeţii s-au impus prin golul lui Banac (`74).


La declaraţii, Găman nu şi-a menajat deloc elevii şi a spus că unii dintre ei nu merită să îmbrace tricoul Pandurilor. Antrenorul, care şi-a asumat rezultatele din retur, şi-a cerut scuze faţă de suporteri.

“N-am cuvinte, sunt foarte supărat. Trebuia să fim pregătiţi pentru orice poate apărea în dinamica jocului. Am dominat, dar, din păcate, au apărut din nou greşeli elementare, greşeli colective. Este ruşinos, pentru că nu am demonstrat că merităm să îmbrăcăm acest tricou, nu am demonstrat că merităm să jucăm la această echipă. Chiar dacă a fost un meci de Liga 3, fără miză, spectatorii şi copiii au venit în număr destul de mare şi pe această cale vreau să îi felicit şi îmi pare rău că i-am dezamăgit. Ne asumăm şi noi antrenorii, nu fugim de răspundere. Eu am ştiut unde vin, am ştiut că nu se pot face transferuri şi, în momentul acesta, sunt la fel de vinovat ca ei. Această echipă merită mai mult.
Cel mai mult m-a supărat atitudinea. Joci pe propriul teren, şi echipa oaspete e mult mai agresivă ca tine? Nu-mi dau seama! Nu se poate câştiga un meci doar dacă intri pe teren! Astăzi, am văzut o echipă care doar s-a apărat, dar, prin dăruire, a profitat de greşelile noastre. Norocul ţine şi cu cei puternici, iar astăzi, au fost mai puternici ca noi. Au fost mai conectaţi la joc. Îmi e ruşine pentru acest rezultat, dar trebuie să ne asumăm cu toţii, nu numai unii dintre noi”
, a spus Găman.

Antrenorul Pandurilor speră să aiba şansa să lucreze în condiţii normale în sezonul viitor. Totul depinde şi de hotărârea instanţelor de judecată. Până atunci, Găman a făcut un rezumat al scurtului său mandat în fruntea Pandurilor.


Nu sunt foarte multe de spus, pentru că acest rezultat mă dezamăgeşte cel mai mult din tot parcursul. Nu pierdusem niciun meci acasă, era un meci pentru locul trei, nu mai aveam nicio presiune, trebuia doar să jucăm. Din păcate, se pare că nu ne putem ridica la nivelul acestei echipe, la nivelul unde a fost această echipă. Vom trage linie, ne punem la masă şi vom vedea ce ne rezervă viitorul. Atunci, vom putea spune mai multe. Vedeam dacă vom continua împreună, vedem dacă reuşim să aducem jucătorii pe care ni-i dorim şi, atunci, dacă nu vor fi rezultate, voi ridica eu primul mâna şi voi pleca. Dar, sperăm ca pe 31 mai să scăpăm de faliment. Trebuie să ne fie ruşine pentru rezultat, pentru că acest public merită mai mult. Nu mă feresc de cuvinte, nu fug, apar în faţă şi la victorii şi la înfrângeri”, a conchis Găman.
Pandurii termină play-off-ul din Seria 7 pe locul 4, indiferent de rezultatul ultimului meci, de la CSM Deva.

Pandurii în meciul cu Lupac: Opriţa – Afrim, Suently, Savu, Truşescu, – Habet (Peia, 78), Boateng, Stancu – R.Petre (Aerts, 46), Bebeto Lupuleţ, Rasoveanu (Dumitrescu, 78).

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *