Prestaţie solidă, succes meritat! (galerie FOTO)

CSM Târgu Jiu a făcut un meci aproape perfect şi a trecut de CSM Ploieşti, sâmbătă, în Sala Sporturilor. Deşi veneau după două săptămâni de pauză, gazdele au controlat clar partida şi s-au impus pe merit, scor 81-73 (18 -16, 21-17, 21-21, 21-19).


Kendarrius Hamilton a fost cel mai bun marcator al nostru, cu 17 puncte, Porter Troupe a adăugat 13, iar Malik Morgan 11. Octavian Ilie a făcut un joc foarte bun în prima repriză, a bifat toate cele 20 de minute pe parchet şi a reuşit 9 puncte. Nu a mai fost însă folosit după pauză. Camil Berculescu (3,28 minute) , Alexandru Berca (1,54 minute) – 2 puncte şi Răzvan Pavel (1,06 minute) – 2 puncte, au fost ceilalţi gorjeni utilizaţi în acest duel.

“Sunt un antrenor mulţumit pentru că, astăzi, am arătat foarte bine ca echipă. Am controlat în totalitate acest meci şi asta mă bucură, pentru că, în primul rând, am arătat constanţă. În al doilea rând, sunt foarte mulţumit de apărarea pe care am făcut-o şi, oarecum, mulţumit de numărul mai mic de mingi pierdute, chiar dacă am fost la limită. Mi-a fost teamă de această partidă, pentru că am avut două săptămâni de zile în care nu am putut să aliniem toată echipa la antrenament, nu toţi erau într-o formă fizică foarte bună şi astfel a trebuit să ne adaptăm din mers. Au dat dovadă de caracter, iar publicul a fost alături de noi de la primul până la ultimul fluier. Am jucat ca o echipă, am fost ca o familie, şi asta mă bucură cel mai mult”, a precizat antrenorul Claudiu Alionescu după meci.

Gorjenii au 9 victorii şi 18 înfrângeri în actuala ediţie de campionat.

Cătălin Pasăre

foto Bogdan Craioveanu

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

Author: bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *