Gata cu starea de alertă! Gata cu restricțiile!

A venit momentul mult asteptat de toti romanii. Dupa aproape doi ani de zile, Romania a iesit din starea de alerta. Astfel ca, au fost eliminate toate restrictiile.

Drept urmare, nu mai va fi necesară masca atât în spațiile exterioare, cât și interioare, dar rămâne ca recomandare. Nu se mai cere certificat verde în mall-uri, instituții de spectacol și cultură. Totodată, restaurantele, barurile și magazinele nu vor mai avea programul stabilit până la ora 22:00, ele putând funcționa și după această oră.


În plan educațional, cursurile elevilor nu se vor mai ține în funcție de numărul de infectări sau de paturile ATI ocupate în localitate. Copiii vor merge fizic la școală. La rândul lor, angajații, nu vor mai fi trimiși în regim de telemuncă, iar programul de muncă nu se mai decalează. Nu mai trebuie completat PLF-ul la intrarea în țară. Izolarea nu mai este obligatorie în cazul infectării și rămâne doar ca recomandare.

Totuși peste 5.000 de cazuri pe zi și aproximativ 100 de decese sunt cifre care ne îndeamnă să fim prudenți, pentru a continua trendul descendent.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *