Primarul din Lelești a început anul plin de speranță

Primarul din Lelesti, Laurentiu Turcila, a inceput anul 2022 plin de speranta. Acesta isi doreste sa implementeze cat mai multe proiecte care vor aduce o bunastare in randul locuitorilor.


In comuna Lelesti, mai multe proiecte de infrastructura au fost derulate de-a lungul anului trecut, iar multe dintre ele au reusit sa fie finalizate datorita implicării de care a dat dovadă primarul. Și pentru acest an, prioritare pentru Laurențiu Turcilă sunt doua proiecte care vizează modernizarea drumurilor, dar și privind rețeaua de distribuție a apei în comună.

LaurenȚiu Turcilă, primar Lelești

Comuna Lelești este una dintre cele mai bine organizate localități din județul Gorj. Aceasta se bucură de o infrastructură bine pusă la punct, de o dezvoltare armonioasă, dar și de multe investiții moderne care le crează localnicilor un mediu liniștit pe care l-ai vizita oricând cu drag.

Casiana Hîncu

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *