Jucătorii Viitorului cred în promovare: Să rămânem la fel de concentrați

Pentru mulți, Viitorul Târgu Jiu și-a depășit condiția în acest campionat, iar trupa lui Flavius Stoican visează cu ochii deschiși la Liga 1. Pe locul doi după primele meciuri din 2020, gorjenii mai au de tras până să spere la promovare. Mai întâi, echipa din Târgu Jiu trebuie să se califice în play-off-ul ligii secunde. Mai sunt șase etape, iar Viitorul are patru puncte peste locul 7, ocupat de Metaloglobus București. Unul dintre protagoniștii primei părți a sezonului, atacantul Daniel Paraschiv (21 de ani), crede că meritul principal pentru poziția ocupată de gorjeni îi aparține lui Flavius Stoican. Vârful orginar din Brașov, care a reușit 6 goluri în acest sezon, crede că accederea în primul eșalon nu mai este doar un vis.


“Au fost multe incertitudini înaintea începerii sezonului, însă până la urmă am reușit sa reglăm lucrurile din mers. Domnul Flavius Stoican a reușit sa închege echipa într-un timp relativ scurt și astfel am reușit sa avem rezultate foarte bune. A contat și toată energia pozitivă pe care ne-a transmis-o dânsul! Da, echipa a fost revelația campionatului. Eu sunt și în acest sezon golgheterul U21 din Liga 2, dar vreau mai mult. Referitor la promovare, e puțin cam devreme să ne pronunțăm acum, dar noi vom juca fiecare meci la victorie, iar dacă vom reuși sa rămânem la fel de concentrați ca și până acum și vom fi bine din punct de vedere psihic și fizic, putem promova”, a spus Paraschiv pentru Liga2.ro.


Fără îndoială, oficialii Viitorului sunt puși în postura de a întări echipa. La Târgu Jiu sunt doriți fotbaliști cu experiență, pentru că formația lui Flavius Stoican are foarte puțini “veterani”.


“Avem un nucleu de jucători foarte tânăr, doar Cristian Oroș (36 de ani) și Denis Rusu (30 de ani) ‘strică’ cumva media de vârstă, dar ei sunt jucători cu experiență, ce oferă stabilitate, în primul rând din punct de vedere psihic, celor tineri. În linii mari, lotul rămâne la fel, poate vor mai veni doi-trei jucători, dar asta rămâne de văzut când ne vom întâlni și vom contura strategia pentru anul următor. Cu siguranță, ne gândim să transferăm doar jucători cu experiență, care să ofere un plus de valoare. Pentru meciurile care se anunță foarte aprige, este nevoie de astfel de jucători”, a declarat directorul sportiv al clubului, Radu Marghidan, la Radio Accent.


Viitorul mai are trei meciuri pe teren propriu ( Universitatea Cluj, CSM Reșița și Csikszereda) și trei deplasări ( Farul Constanța, Ripensia Timișoara și Dunărea Călărași ).

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *