Oradea, prea tare pentru CSM

CSM Targu Jiu a cedat in primul meci oficial din noul sezon. Formatia pregatita de Claudiu Alionescu a fost invinsa de puternica CSM Oradea, scor 90-65.
Formația gazdă a controlat în întregime partida, și și-a adjudecat toate cele patru sferturi (27 : 18, 22 : 20, 21 : 16, 20 : 11). Din păcate, gorjenii au fost lipsiți sub panou de aportul lui Alin Borșa, care nu a fost apt pentru această întâlnire. În aceste condiții, principala armă a formației noastre a fost americanul Kevin Allen. În nota obișnuită, Allen a terminat în double-double, cu 20 de puncte și 14 recuperări. Totuși cel mai eficient jucător al oaspeților a fost georgianul Revaz Rogava, care a terminat cu indicele 24, contabilizând 19 puncte și 5 pase decisive. Jake Spurgeon a contribuit cu 13 puncte, Stefan Nikolic cu 6, Darien McClain cu 5 și Camil Berculescu cu 2.
“Cred că am făcut un joc bun, mai ales în prima parte, când am avut și prospețime. După pauza, am resimțit lipsa schimbărilor la oamenii de sub panou, unde Oradea a dominat clar duelul recuperărilor. Vreau să-i felicit pe jucători, mulți dintre ei au fost debutanți la nivelul Ligii Naționale”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu.
Formația noastră mai are de jucat cu SCM Timișoara și CSM Galați în primul turneu al anului.

Cătălin Pasăre

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *