S-a dublat numărul subvențiilor pentru angajatori

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Gorj anunta o crestere a numarului de subventii acordate angajatorilor. In ultima luna, numarul subventiilor acordate s-a dublat.

Astfel, de la 609 convenții încheiate cu angajatorii din județul Gorj s-a ajuns la 1.200. În baza documentelor încheiate cu firmele din județ se plătesc indemnizații pentru încadarea de persoane de peste 45 de ani sau de absolvenți de liceu și studii superioare.
Este de amintit că au fost semnate și convenții cu firme care au angajat 32 de persoane cu vârsta de peste 50 de ani. Subvențiile ajung și la 2.500 de lei lunar de persoană pentru 12 luni. Romeo Chiriac a declarat că se achită și indemnizația aferentă șomajului tehnic și că se așteaptă ca în perioada următoare numărul de solicitări pentru șomajul tehnic să crească, având în vedere reducerea activității sau închiderea sectorului horeca.

Publicitate

Vila Tei îți pune la dispoziție 26 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 8 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0765.188.282

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *