Morega: Dan Vîlceanu are dreptate!

Candidatura lui Sorinel Boza la parlamentare, i-a picat cam greu deputatului PNL, Dan Vilceanu. Acesta considera ca nu are ce cauta pe lista pe prima pozitie la Senat din partea PMP si aceeasi parere o are si Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj.
Sorinel Boza, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, este din Constanța. Morega spune că o persoană care este din alt județ nu are ce căuta pe listă la parlamentare în județul Gorj.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

De asemenea, acesta consideră că Dan Vîlceanu are perfecta dreptate. Morega a ținut să mai precizeze că, pe timpul în care Boza a condus Complexul Energetic Oltenia, nu a avut prea multe rezultate pentru a menține compania la un nivel ridicat în ceea ce privește producția.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

În urmă cu câteva zile Dan Vîlceanu a spus că PMP trebuie să ofere o explicație în spațiul public cu privirea la această candidatură. Acesta îl asociază pe Boza cu social democrații.

Casiana Hîncu

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *