18 angajați ai SJU Târgu Jiu sunt infectați cu COVID-19

Numarul cazurilor de noi infectari cu coronavirus creste ingrijorator la nivelul judetului, de la o zi la alta. Gorjul se apropie de rata de 4 /1000 de locuitori, in timp ce Targu Jiul este la un pas sa atinga pragul de 5/1000 de locuitori.


Cazuri de Covid-19 sunt confirmate atât în școli, cât și în unitățile medicale. Doar astăzi au fost raportate 16 cazuri noi de coronavirus în rândul profesorilor și elevilor. La nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în momentul de faţă, există 18 angajaţi infecţaţi cu coronavirus. Potrivit purtătorul de cuvânt al unității, Mihaela Țicleanu, dintre salariații testați pozitiv, opt sunt nevaccinați.

Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu

În prezent, rata de vaccinare în rândul personalului de la cea mai mare unitate medicală din județ este de aproximativ 50%. Procentajul angajaţilor vaccinaţi este următorul: medici- 73%, asistenţi medicali – 62%, infirmieri- 48%, brancardieri- 54%, personal administrativ- 42%, alte categorii – 22%.

Aura Pîrvuleț

Publicitate

Casa Alex îți pune la dispoziție 24 de locuri de cazare în Targu Jiu, structurate în 7 camere și un apartament.


Cu un scor excelent pentru locație, curățenie și raport preț/calitate, vă oferim camere pentru două sau trei persoane cu prețuri începând cu 140 lei camera / noapte.
Viziteaza pagina noastră sau sună la numărul de telefon: 0760.928.500

bogdan

bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *